Palvelut

Kasvohoidot

5824425017_d208621488

Kauneushoitola Marjuelle käyttää hoidoissaan laadukasta Medex Professional -sarjaa. Medexiltä löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva hoito, joilla iho saadaan vastaanottavaiseksi tehoaineille. Tulokset ovat havaittavissa jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Kasvohoidoissa käytetään kolmivaiheista MEDEX-menetelmää. Hoito aloitetaan ihon normaalipuhdistuksella, jonka jälkeen iho syväpuhdistetaan sekä kuoritaan. Tämän jälkeen eri ihoalueet ovat vastaanottavaisia hoitaville tehoaineille. Ampullien imeytymistä tehostetaan hieronnalla, jonka kruunaavat ihotyypin mukainen naamio ja loppuvoiteet.

Virkistävä pikakasvohoito

Sisältää ihon puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet ilman hierontaa.

Kasvohoito ihonpuhdustuksella

Sisältää lisäksi mekaanisen puhdistuksen.

Erikoiskasvohoito

Normaalin kasvohoidon lisäksi hoitoon kuuluvat silmänympäryshoito sekä pidempi veren- ja nestekiertoa parantava hieronta kasvoille ja kaula-decoltealueelle.

Hemmotteleva hoito

Sisältää erikoiskasvohoidon lisäksi rentouttavan hieronnan niska-hartiaseudulle saakka.  Kasvonaamion aikana lämminkivirentoutus sekä käsien kuorinta ja kosteutus.

Rentouttava kasvohieronta

Sisältää ihonpuhdistuksen ja aromaattisen öljyhieronnan kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

 

Silmien alue

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoitoonkuuluvat puhdistus, syväpuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio sekä loppuvoide/geeli.

Kestovärjäykset

Kulmien oikea muoto ja väri antavat kasvoille ilmettä. Ripsien ja kulmien kestovärjäykset helpottavat arkea ja nopeuttavat päivittäistä ehostusta.

Ripsipermanentti

Kaarevat ripset antavat katseelle kirkkautta ja ilmettä. Permanentti kestää ripsissä 1-3 kk. Kestoväriä suositellaan permanentin jälkeen.

Kestoripsipidennykset

Ripsipidennyksien avulla saat ripsistäsi pidemmät, tuuheammat ja näyttävämmät. Ripsipidennykset istutetaan yksitellen omiin ripsiin. Luonnollisesti ripsien kasvukausi on 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsihuollossa irronneiden tilalle istutetaan uudet pidennykset. Ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa noin 1,5-2 h ja huoltoon 45 min-1,5 h.

Käsihoidot

4405848854_6b2a9e900d_b

Pikamanikyyri

Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien viilauksen ja lakkauksen.

Manikyyri

Säännöllinen manikyyri pitää kätesi sekä kyntesi kauniina ja terveinä. Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen ja hieronnan.

Spa-manikyyri

Ihanan ylellinen käsihoito sisältää käsien kylvetyksen ja kuorinnan. Kynsien ja kynsinauhojen hoidon jälkeen tehdään rentouttava hieronta ja naamio. Lopuksi kynnet lakataan.

Kestolakkaus

Kestolakka kovetetaan UV-valolla. Kynnen kasvunopeudesta riippuen lakkaus uusitaan 2-3 viikon välein. Kestolakkaus poistetaan liuottamalla.

Rakennekynnet

Näyttävät akryyli- ja geelikynnet luodaan tippien tai muottien avulla. Rakennekynsien huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Jalkahoidot

Säännöllinen jalkahoito ennaltaehkäisee jalkaongelmien syntyä ja parantaa jalkojen kuntoa. Jalkahoitoihin kuuluu kynsien lakkaus ja lakkapullon saat mukaasi. Myös varpaankynsien kestolakkaus on mahdollista.

Perinteinen jalkahoito

Perinteinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan.

Spa-jalkahoito

Kun väsyneet jalkasi kaipaavat hemmottelua, tämä hoito keventää sekä rentouttaa niin jalat kuin mielenkin. Perinteisen jalkahoidon lisäksi hoitoon kuuluvat kuorinta kylvyn aikana sekä loppunaamio.

Vartalohoidot

5798833528_793707702d_b

Hieronta on täydellinen mielen ja kehon rentoutus. Hoitojen päätteeksi tarjoillaan teetä.

Klassinen hieronta

Rentouttava kosmeettinen hieronta parantaa neste- ja verenkiertoa, vähentää lihasjännitystä ja rauhoittaa mieltä. Hierontoja voi valita tarpeen mukaan kokovartalolle, puolivartalolle tai niska- ja hartiaseudulle.

Aromaattinen hieronta

Rentouttava sivelevin hierontaliikkein tehtävä hieronta rentouttaa lihasjännitystä sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aromaattiset öljyt tehostavat rentoutumista. Kuivaharjaus ennen hierontaa poistaa kuolleen ihosolukon ja parantaa vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta on kokovartalon erikoishoito, jossa käsitellään kehon energiapisteitä ja -ratoja. Hoito aloitetaan kuorivalla kuivaharjauksella. Öljyttyä kehoa käsitellään hieromalla kuumilla yrttipalloilla. Hoidon vaikutuksesta ihosolukko uusiutuu, lihakset rentoutuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat sekä iho kiinteytyy. Hieronta helpottaa myös kipeitä lihaksia ja niveliä.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa kivien lämpö leviää syvälle lihaskudokseen ja lievittää kipua. Hoidon ansiosta veri- ja imunestekierto lisääntyy. Tämä tasapainottaa hermoston toimintaa sekä laukaisee tehokkaasti stressiä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle. Hoito kohdistuu niska-hartiaseutuun, käsivarsiin, korvalehtiin sekä päänahan ja kasvojen alueisiin. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa.  Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa.Se helpottaa migreenin ja päänsäryn oireita. Se antaa syvää levollisuuden tunnetta ja parantaa keskittymiskykyä. Myös unen laatu paranee usein.

Muut hoidot

Ihokarvojen poisto sokerilla

Sokeroinnilla poistetaan hellävaraisesti ihokarvat kasvoilta ja koko vartalolta. Samalla kuoritaan kuollut ihosolukko. Tuloksena on ihanan pehmeä ja karvaton iho.  Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvan kasvua.

Korvakynttilähoito

Hoito on miellyttävä ja lempeä kokemus. Korvakynttilän palaminen aiheuttaa lievää imua ja kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa, joka stimuloi korvaa lempeästi (akupisteet) ja poistaa epäpuhtauksia. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa puolustusjärjestelmää. Hoito auttaa korvien soimiseen, poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin. Se myös parantaa kuuloa ja rentouttaa.

Ehostus

Erilaisia meikkauksia kevyestä päivämeikistä häämeikkiin.